23 januari 2011

Pyjamas

Innan lillebror kom sydde jag ett par pyjamaser från Ottobre och jag trodde mönstret var ganska långt i axel till gren måttet. Nu när jag skulle göra en större och kollade så stämde det ganska bra ändå. Däremot hade jag rätt i att det är bra att lägga på lite i benlängd som jag gjort här. Den här gjorde jag före kuvert bodysarna och jag har inte gjort något åt halsringningen på den här. Jag är fortfarande jätteförtjust i Jofotex landskapstyg och man blir glad av att ha en bebis med det här på sig i sängen på natten!

6 kommentarer:

od Andulky sa...

Superfin!!! Ser ut att sitta perfekt! Har precis sytt liknande till min lilla knodd :-)

Älskar också det tyget, passar till bebiskläder också eftersom det tyvärr inte tåls att tvätta så många ggr..

Katarina sa...

Jättefin! Hade tänkt sy en tandpyjamas till lillkusinen men det får kanske bli två för jag tror jag har landskap kvar i gömmorna...och blev ju rysligt inspirerad av den här!

Träffas gärna! Vad sägs om helgen efter nästa? Vi kan prata vidare på FB!

Shamu sa...

Dette landskapsstoffet er fantastisk fint. Nydelig dress!

MinaMirakel sa...

Så söt den blev, men jag håller med om att det inte tål att tvätta så många gånger!/Åsa

Fangoria sa...

Ja landskapstyget är nog bland de finaste om inte allra finaste av retro-nytrycken!!! Och bodysuits/pyamas är så ljuvligt gulligt på bebisar, så det blir en oslagbar kombination!

Heartbeatdesign sa...

Ahh den var verkligen superfin! Synd att inte kvalitén på färgen håller så länge men som du säger, perfekt till bebis-kläder som används under en kort tid!