21 januari 2011

Fin fina sniglar

Jag har inte köpt så många av de nya tygerna under året, men sniglarna från Znok tyckte jag var så fina, så jag fick med mig en meter hem från Syfestivalen i höstas. Jag gillar speciellt att det röda går lite åt vinrött. Jag har inte sytt mycket i jersey tidigare men det kommer bli mer av det i framtiden. Jätteskön känsla! Jag gjorde halsringningen något mindre än på tågbodyn. Nu drog det ihop sig lite mer vid kantningen, men jag kanske får pilla lite till med mönstret...

Marinblå velourbyxor till, men när vi åkte och umgicks med några andra symammor för någon dag sedan så valde vi att matcha med ett par i jeanstrikå, som de här, fast utan ficka. (Tänk vad man håller på och klär upp/ut dom här små... men det är så roligt!) Jeanstrikå tycker jag kan vara helt rätt eller helt fel! Som här på små barn och matchat med vitt tycker jag det är fräscht och lite tufft, men jag är inte så förtjust i jeansleggings till kvinnor. Det beror ju också på nyansen i trikån.


Storebror fick en tröja samtidigt och jag hoppas min Star Wars fixerade fyraåring tycker att sniglar är ok...

Man kan inte se det på bilderna men jag provade för första gången att få min kantbandsapparat att vika bara tre gånger med hjälp av Gobligoblis fiffiga hitte-på och det var hur bra som helst! Det var lätt att fixa till och resultatet blev toppen. Jag inbillar mig att det också är mindre risk för hoppstygn eftersom det inte är lika tjockt? Nu får kantbandaren fortsätta vara inställd på tre-vik i fortsättningen. Jag ser ingen anledning att ändra till fyra igen!

7 kommentarer:

Liten Lucky sa...

Jättefint! Jag har sneglat pa sniglarna länge. Jag tycker att de är sa fina!!

Benglan sa...

Jättesnygga plagg allihop!
Jag måste också testa "treviket"! Bra idé.

Mimmi sa...

I helgen blir det kalasande och inte så mycket sömnad, men kanske kanske kan jag hinna med att testa treviket. Jag är ju så himla lat med nya saker.

Sniglarna är helt underbara både i form, färg och kvalité.

Hoppas din "store" (hopps när blir de stora?) accepcterar sniglarna. Själv tycker jag att de är riktigt bra även till större och skulle nog kunna tänka mig något snyggt till sommaren till mig själv.

TRI o MAR sa...

Åh, såå fint!

MinaMirakel sa...

Åh vad snyggt, frächt!/Åsa

yngla sa...

Sniglarna är verkligen urläckra och fräscht med vitt till!
Japp, treviket är lovely! Tänk så mycket en liten pappersbit kan göra!

JuMel sa...

Så söta plagg, de där sniglarna är bara så underbara!