17 januari 2011

Storebror har också fått nytt


Samtidigt som jag sydde bodys till lillebror, i inlägget nedan, sydde jag tröjor till storebror. Inte för att jag har någon större önskan om att dom ska matcha utan mer för att det är rationellt och bra när man ändå har tyger framme och rätt trådar i maskinerna!

Det är faktiskt oerhört länge sen storebror fick nya hemsydda tröjor, förra hösten var det nog! En stor anledning är att han fortfarande kan ha alla tröjor jag sydde förra sommaren och då är det inte lika lätt att motivera någon påfyllning i klädlådan. Växer inte ungen? Ja, man kan ju undra!

Nu tog jag i alla fall fram samma gamla mönster, Ottobre Creative (den smala modellen) som jag gillar. Det är ju faktiskt roligt att ha något nytt och fräscht också. Att det blir urvuxet behöver inte vara den enda anledningen att sy nytt.

4 kommentarer:

MinaMirakel sa...

Ja visst är det praktiskt att sy flera plagg av samma tyg efter varandra, fina tröjor blev det ju!/Åsa

Mimmi sa...

Känner igen känslan: så tråkigt att de inte växer ;-) Vet inte hur länge lilleman har haft 86/92 men nu äntligen är det dags att förnya garderoben lite. Inser att jag faktiskt har en obloggad tröja, det får nog bli lite foto på ledig torsdag i dagsljus :-)

Ha de gott!

Thea sa...

Klart storebror också ska ha nytt! Smart att matcha så du slapp byta tråd i overlocken!

Stratus sa...

Mina barn får också likadana kläder, och de älskar att ha dem på samtidigt. Jättefina bodys och tröjor. Rödrandiga settet var jättefint.