08 juli 2011

Shortsdress Sailor

Så här blev min variant av en shortsdress i seglarstuk inspirerad av Ottobres modell. Som jag skrev tidigare lade jag deras mönster åt sidan, ritade ett nytt som först blev en svartrandig dress och sen den här, i tygkombinationen jag tänkt från början. Den rödrandiga är en skön ekologisk jersey från Swelogent, utan lycra faktiskt och det är ganska mysigt.

Storebror har varit hos farmor och farfar i några dagar så med bara lilleman hemma har jag passat på att sy och sy och sy. Jag har en tendens att sy i skov, allt eller inget liksom. Och nu blev listan på saker som "behövdes" bara längre och längre. Mannen påpekade dock, helt riktigt, att sönerna faktiskt HAR kläder och att det inte är så värst mycket som faktiskt behövs... Men med så många fina tyger på hyllan och så många idéer så blir det lätt väldigt många saker som bara måste sys... Nu har dom i alla fall var sin välfylld semestergarderob. Och nu på kvällskvisten fick även jag en tunika! :) Mer om det senare.

2 kommentarer:

Bustråden sa...

Den blev verkligen jättefin!

brallaengbom sa...

Den blev superfin. Jag är också sugen på att testa det mönstret (kanske efter alla andra tusen saker jag vill testa....)