11 juli 2011

Äkta vara


För sisådär 2,5 år sen såg jag ett så fantastiskt fint trikåtyg från 70-talet på Tradera, jag lade något bud, men som jag så ofta gör med Tradera så glömde jag helt bort auktionen och missade budgivningen. Det jag inte visste då var att det var sykompisen Memlin som ropade hem tyget och nu i våras fick jag en liten bit, så snällt!

Även Kokalal fick en liten bit av tyget och vi räknade snabbt ut att vi skulle kunna få ut mesta möjliga av våra bitar om vi slog oss ihop och klippte till det tyget räckte till. Det blev varsin body i storlek 74 och jag fick även den sista biten att använda till ett framstycke i storlek 80. Modellen på den större bodyn är samma som på denna och jag är så nöjd med min mönsteruppfinning!

Det här tyget är så helt underbart i både färg och mönster och jag önskar det fanns ett liknande nyproducerat! Jag är väldigt nyfiken på var det kommer ifrån och om någon vet får ni gärna berätta.

9 kommentarer:

MinaMirakel sa...

Ljuvliga bodysar!/Åsa

Två Små Gryn sa...

Underbart tyg!! Förstår verkligen att du gillar det!

Anonym sa...

Ja, det är verkligen helt ljuvligt. Har tyvärr ingen aning om vart det kommer ifrån men hade säkerligen köpt av det om det fanns på nytt.

Åsa Tidqvist sa...

aaah! superfina båda två!

MemLin sa...

Jättefina! Jag har ju ett plagg i samma mönster hemma, kan kolla märkningen nån dag. Kan vara fix men är inte helt hundra så jag återkommer om det.

Angi sa...

Helt underbart!
Jag hade ett nattlinne i detta tyg när jag var liten, kommer så väl ihåg att det var just det nattlinnet jag hade på mig den dagen jag bestämde mig för att sluta med napp. På morgonen gick jag runt i det nattlinnet och letade reda på alla mina nappar och gick sedan och slängde dem... Vilka minnen man har och att man förknippar dem till tyger/kläder dessutom :o)

Förresten, dina bodysar är superfina!!

Fangoria sa...

Underbart, vilket tyg!

MemLin sa...

Nattlinnet är märkt med Vinetta och konsumsymbolen. Min syster som är född -74 hade nattlinnet före mig när hon var ca 3-4 år så 70-tal är det garanterat :-D

AnKa sa...

Vilket underbart tyg! och fättefina bodysar.