27 januari 2011

Nu får de vara bra...

... med bodys i storlek 62... De här är nummer sju och åtta och syddes bara för att matcha bruna, turkosa och svarta byxor jag sytt. Jag håller tummarna för att lillebror inte spurtar förbi storlek 62 utan kommer kunna ha kläderna ett tag... Om jag tittar på gamla bilder så ser det ut som storebror hade sina 62 plagg ända tills han var fyra månader men passerade 68 ganska snabbt. Det kan dock bli tvärtom den här gången!

Jag är inte så mycket för att bryta av med olikfärgade kantband utan håller mig gärna till färger som finns i tyget, men JNYs moln och klövrarna i inlägget nedan är tyger jag tycker kommer mer till sin rätt med en extra färg och lyfter lite extra. Paraplyapplikationen är en mindre variant av den jag gjorde på den här tröjan.

Jag har tjatat om de färgade tryckknapparna tidigare men det ser ju så mycket proffsigare ut! Sen snålar jag lite med dom och sätter silverfärgade i grenknäppningen som inte syns. Inte för att de är dyrare, tvärtom, utan för att de måste beställas från USA vilket alltid känns lite krångligare. Vid köp av 50 knappar kostar dom 0,89 kr hos Snap Store jämfört med 1,58 kr styck där jag köper de silvriga här i Sverige. Sen tillkommer självklart frakt som i mitt fall blev $10 på en beställning av 270 knappar. Man får också räkna med risken för tull och moms, men det klarade jag mig ifrån den här gången.

10 kommentarer:

Ingrid sa...

Fin liten applikation du gjort - satte pricken över i!

Cecilia & Busiga ungar sa...

Åh, vad fina dom är. Var inne på och skulle kolla tryckknappar igår men kan inte hitta dom....vart på sidan finns dom??
Mvh Cecilia

Åsa Tidqvist sa...

De ser såå proffsiga ut! jättesnygga!

Kristin sa...

Vad snyggt det blev med paraplyt. Kändes faktiskt mycket roligare än om det varit en sol... =)

od Andulky sa...

Så underbara, härlig applikation!!
Hoppas ni kan ha dem länge! Min lilltjej, på snart 3 mån använder redan 68 och lillasyster kunde ha 68 när hon var dryga halvåret...

MinaMirakel sa...

Jättefin applikation!/Åsa

Vecka - Vecka sa...

Vad ljuvliga!
Vet inte om det är enklare eller billigare, men här finns också färgade tryckknappar:
http://www.kangastukku.com/?pg=313&page=Group

En finsk sida. Vet inte om de levererar till Sverige, men man kan ju höra sig för..

Liten Lucky sa...

Jättefina! Min lille kille kunde ha 62 hur länge som helst.

Mimmi sa...

Jag säger bara wow! Vilken underbar body med paraply.

Gila sa...

Underbara!