29 januari 2011

Gilla mjukisoverall

Hängselbyxor är det lätt att få en fixering att sy har jag märkt! Innan lillebror skulle komma sydde jag två par småttingbyxor och samtidigt några i den här modellen till Galleri Hemsytt. Jag fick verkligen hejda mig för helt plötsligt tyckte jag att så väldigt många tyger skulle passa alldeles utmärkt som hängselbyxor och kunde lätt ha sytt tio par i olika tyger! Nu har lillfjant växt ur både de små och dessa med dragkedja, så det är fritt fram att sy nya större. :) När det har varit lite kallare ute tycker jag det bra att ha ett par hängselbyxor under overallen. Det ger ett extra lager utöver bodyn utan att man behöver sätta på en kofta.

Det svartvita tyget är från loppis och lite som en stickad tröja men mjukt. Frottén med solar kommer från Lasten Metsola via JNY. Det finns ett par 74/80 av de svartvita och av de bruna finns det ett par 62/68 och 74/80 om någon skulle vara intresserad.


8 kommentarer:

Åsa Tidqvist sa...

superfina!

od Andulky sa...

underbara!!!

Mallaching sa...

Jättefina!

Pernilla sa...

Snygga jag är också besatt av denna modell skulle lätt kunna fylla garderoben med massor av hängselbyxor. Sedan tycker jag det är så lätt att klä av och på med dragkedjan.

Liten Lucky sa...

Hur fina som helst!!
Jag tycker bara att det är svart med avslutet uppe vid dragkedjan...

MinaMirakel sa...

Jättefina, måste oxå sy sådana.
Verkar vara väldigt praktiskt!/åsa

Thea sa...

Jag gillar!
Älskar också såna häringa byxor. Toppen att de värmer lite exrta över magen nu i vinterkylan.

Elin sa...

De svarta lägger jag gärna vantarna på om de finns kvar. Har mailat dig :)