14 oktober 2011

Landskapsbody igen

I vintras sydde jag en landskapsbody till lillebror i storlek 62. Jag använde det sista jag hade kvar av en bit ribb av landskapstyget. Interlocken gjorde jag slut på lite senare. Så i somras fick jag hem nytt landskapstyg i jersey för jag tröttnar nog aldrig på det här underbara motivet. Nu har lillebror en ny landskapsbody i storlek 80. Den här gången blev det en raglanmodell med dekorsömmar i vitt.

Vilken härligt solig höstdag vi har idag. Det väger lite upp att vi är riktigt snoriga familjen just nu. Lillebror har sin första rejäla dunderförkylning och det blir så jobbigt för dom små när dom inte är så sugna på mat men samtidigt får lite besvärligt att amma. Vi ska i alla fall ha en lugn helg hemma för oss själva när storebror med pappa åker till farmor och farfar.

4 kommentarer:

Mimmi sa...

Hoppad ni kryar på er snart. Trelig helg!

Landskapet tröttnar man nog aldrig på. :-)

MinaMirakel sa...

Super söt body.
Vilken tur att det "bara" är första förkylningen, min lilla pys är åtta månader och är inne på sin fjärde.
Denna gången behövdes inhalator med astma medicin, trist.
Men tur att det finns!
Krya på er./Åsa

Kånkarong sa...

Jobbigt Åsa! Ja, vi får vara oerhört glada för att han klarat sig så himla bra. Men därför blev man lite tagen på sängen och hade ingen Nezeril hemma, så i tisdags kväll kunde han inte amma alls från sju till ett på natten. Tvärstopp i näsan. Det var skrik i två timmar innan han till slut lyckades snutta sig till ro. :(

Karinottilia sa...

Hoppas att ni kryar på er snart! Här hemma är vi också förkylda.
Vad roligt att se ett plagg i det fina landskapstyget, det var ett tag sedan sist. Jättefin body!