28 september 2011

Rött & Blått = Bäst

Nu är det dags att sy kläder i storlek 80 till lillebror, men jag har inte riktigt kommit igång än. Först var jag lite obeslutsam över vilka tyger jag skulle välja till "Kollektion 80". Sen kändes det som om det fanns annat än body/byxa jag behövde sy först. Och sen kraschade overlocken. Jag hann dock med att sy bodyn i Jofotex fårtyg innan det hände. Det var den enda bodyn jag hade planerat att sy under vår syhelg. Fåren hade jag inte köpte jag inte förrän nu i somras (tack Thea för langning!). Det hade inte känts som ett måste-ha-tyg , men just det här i rött och blått tycker jag är jättefint. Och jag saknar verkligen fina röda tyger som
är könsneutrala i motivet! Jag behöver absolut inga fler tyger som går i grönt, den högen är dubbelt så stor som alla andra färger... Nej, mer rött tack. :)

Byxorna fick jag så snällt sy på Nyfiqens maskin under helgen och det är mitt enkla grundmönster nu i storlek 80, +6 i tillägg.

5 kommentarer:

MinaMirakel sa...

Underbart set, håller med om att det behövs mera tyger i rött!/Åsa

Camilla Porsman sa...

Fantastiskt fint set! Och jag håller helt och fullt med dig: mer rött med könsneutrala motiv, det vill jag också ha! Både för de lite mindre och de lite större barnen.

Två Små Gryn sa...

Så fin han kommer bli!

Loobis sa...

Vilken fin body (och byxor också för den delen. Jag gillar mönstret med fåren. Jag har precis sytt min första body och känner jag att är redo att göra fler :) Jag undrar däremot var du köper dina tryckknappar som du använder när du syr bodys? Tacksam för svar. Mvh Charlotta
www.loobisdesign.se

Kånkarong sa...

Jag har beställt knappar från Snap Store