09 juni 2011

Star Wars

Som jag kanske nämnt tidigare så har storebror haft en total Star Wars fixering sen förra sommaren, via Lego. När han i höstas skulle på ett maskeradkalas skulle han givetvis vara Darth Vader. Lämplig mask och lasersvärd införskaffades, jag hittade en Darth Vader t-shirt på HM och där fanns det även ett 3-pack tygmärken med Star Wars motiv. Ett märke användes till ett par byxor i svart manchester som fullbordade Darth utstyrseln till kalaset och som aldrig fick hamna i bloggen. Det andra märket jag använt är det här som fått pryda ett par jeans. Jag skulle iväg på syhelg i mitten på april, sonen behövde jeans och jag ville komma hem med något som jag trodde skulle uppskattas.

Jag är egentligen rejält less på Star Wars grejen och vill helst inte uppmuntra den. Dessutom är jag inte alls förtjust i kläder med den här typen av motiv. Men ibland får man kompromissa! Sonen blev glad och det var målet. Denimen är en stuv från Ohlssons och har en lite gråblå ton, så jag valde en gråmelerad mudd till. Jag provade en ny lösning för fickorna fram. Jag kantade med mudd, skippade fickpåsen och stickade bara fast fickskylten med synliga dekorsömmar fram som resultat. Det var snabbt och enkelt.

10 kommentarer:

Katarina sa...

Snabbt, enkelt och snyggt dessutom! Perfekt!

Pernilla sa...

Jätte snygga, gillar inte häller fixeringen vid vissa märken för barn men som du säger ibland måste man kompromissa och det var ändå ett ganska diskret märke!!

Gittan sa...

Super fina byxor!! Alldeles lagom mycket märkesfixering!!

MinaMirakel sa...

Det ser jätteproffsigt ut!/Åsa

Skapat av mig sa...

Snygga! Dessa hade gått hem hos min stora också!

Mimmi sa...

Säger som Pernilla, det var ju ändå ett diskret märke och då går det ju an att kompremissa.

Hemma duger knappt någon kompremiss - köpet-shirt med hårdsrocksband är det som gäller till mammas stora förtret :-(

Har ett blogginlägg i huvudet om de senaste jeansen med stickningar inspirerade av ett par visade vuxenjeans ;-). Undra när jag skall ta tag i mitt bloggande?

Åsa Tidqvist sa...

snygga, jag fattar vad du menar med kompromiss - här hemma gör vi det all the time ;)

JuMel sa...

Snygga! Gillar detaljerna på fickorna och ett eller annat symärke får man leva med:)

tinaskapar sa...

Vilka snygga byxor :)

Jes sa...

snygga, dessa skulle kalle gilla, inteför att han vet vad "star wars" är men han har lärt sig ordet på dagis :)