02 juni 2011

Fina sömmar

Jag har fått så fina sömmar av Thea. Jag åkte dit med tre tillklippta bodys och fick se hennes senaste förvärv till maskinparken in action, industri täcksömsmaskinen, och vilket resultat! Klart man önskar att man hade ett sånt vrålåk hemma nu när man sett hur snyggt det blir. Även om en industrimaskin för täcksöm känns avlägset så har tankarna funnits på en industri overlock eller raksömsmaskin. Man verkar kunna hitta begagnade såna till priser som för motsvarande nya hobbymaskiner ungefär. Och har man plats så är det nog värt att tänka på.

Efter det här väcktes dock en stor önskan om att kunna få till snygga topcoversömmar kan jag lova så nu skulle jag inte säga nej till en Pfaff Creative 4874... Om någon har en hemma som står och dammar så kan jag absolut vara intresserad. ;)

Själva plaggen då? Bodys sydda i Hilco svampar från NeaNobelle, gröna Clover från Deerdot och gröna klöver från Liandlo (man kan aldrig få för mycket klöver!). På alla har jag gjort min nya favoritknäppning i form av ett kantat sprund. Efter att jag provade det första gången på elefantbodyn, kopierat från en Katvig pyjamas vi har kvar efter storebror, så blir det nästan alltid den lösningen. Det är snyggt, lätt att sy och lätt att klä på!

Tack Thea för fina proffs sömmar!

6 kommentarer:

sysslar och pysslar sa...

Vilka snygga bodysar. Svampbodyn är så fin, är jättesjuk på det tyget, men har inte köpt ännu... vet inte vad jag skulle sy av det. Men fint är det!

MamaMia4U sa...

Jätte fina bodysar. Vad använder du för tryckknappar, för jag upplever att de tryckknapparna jag har vill på slita sönder tyget efter ett tag och då använder jag ändå just nu prymknapparna. Har du något bra tips på hur man undviker?

sorkmor sa...

Underbart fina bodies, jag kan tänka mig att man blir lätt beroende när resultatet blir så kanonfint :)

Mimmi sa...

Underbara bodies och sömmarna går ju inte av för hackor heller.

Lollo sa...

Jag har en raksöms-industrimaskin till salu. Märket Brother för 5000:-

Jes sa...

superfina, gillar alla tre :) superfia tyger och gillar ditt sprund