17 mars 2011

Väskor i present

Jag samlar obloggat på hög just nu... Det finns så mycket man vill hinna med när man har tid över och lugna stunder! Att blogga har inte prioriterats... Om jag försöker vara lite mer kortfattad i mina inlägg kanske tröskeln blir lägre?

I julklapp fick min mamma och svärmor "presentkort" på var sin väska. De fick sen välja modell samt tyg och jag sydde enligt önskemål. Den röda med vita prickar är mammas och den med lite allmoge på locket är svärmors. Väskorna är i princip varianter på modeller jag provat tidigare och väskor jag sytt kan man se om man klickar här.

En av många saker jag har på "vill göra"-listan är att "standardisera" de olika väskmodellerna jag provat, bestämma mig för två till tre olika varianter och sy upp några av alla fina tyger som sparas på hyllan just för att "det där skulle bli en fin väska"....


Obloggat är även två väskor i det här fina svamptyget som jag sytt till två olika vänner som 40-års presenter. Den ena en vän i London och hon fick sin när vi var där i juli. Den andra gavs bort i oktober/november. Ingen av dem fastnade ens på bild innan de gavs bort, men jag passade på att fota den som i alla fall finns i Sverige vid ett senare tillfälle!

10 kommentarer:

Benglan sa...

De är jättefina alla tre.
Har sån lust att prova att sy en väska. FÅr se om det blir av... :)

Agnetha sa...

Jättefina verkligen :)

Angi sa...

Åhh, vilka härliga! Den prickiga föll mig verkligen i smaken! :o)

Libe sa...

Jätte snygga väskor :) Det är en sån man vill har själv !

Katharina sa...

Du syr så hiskeligt fina väskor! Just väskor tycker jag ofta kan vara svåra att få att se proffsiga ut, men du lyckas verkligen med det!

Pyssellycka sa...

Men vilka väskor! De är urfina alla tre!

MinaMirakel sa...

Den med svampar, jag säger bara åhhhhhhhhhhhh.............. vad fin!/Åsa

Åsa Tidqvist sa...

hur fina som helst! den prickiga väckte stoooort ha-begär hos mig!

Lisa sa...

Nu skriver en av de lyckliga ägarna till den ljuvligt höstiga svampväskan. Helt fantastisk väska som rymmer det man behöver ha med sig, och det vill inte säga lite det, samt piggar upp de ofta så gråa kapporna man går runt i. Verkligen toppen väska! Tack Kaisa, kram Lisa

Anonym sa...

Oj vilka fina väskor. Det syns att du har tänkt till, med alla fack och det stora locket. Sånt gillas!