08 december 2010

Julklänningar och underhållning för en nyföding

Vi går här hemma och lullar på och dagarna går ganska fort. Tanken finns att komma ner i syrummet (första projektet tänkte jag faktiskt skulle bli nattlinnen till mig själv...) men jag har inte kommit så långt än.

Jag ville bara visa en bild på lillebror i vagnen jag klädde om i höstas. Vi har inte vågat oss ut på promenad än, så den används flitigt inne. Fodertyget från Deerdot valde jag dels för att det är så fint förstås, men jag tänkte att det även skulle kunna fånga en bäbis uppmärksamhet med sitt tydliga mönster och kontraster. Och visst gör det det! Lillebror ligger och studerar klövrar långa stunder!

Till sist, till Galleriet som avlsutas idag sydde jag några finklänningar i storlekar 74/80 - 110/116. Om någon dag vet jag vad som finns kvar, så skulle någon vara intresserad är det bara att höra av sig.

8 kommentarer:

Karinottilia sa...

Grattis till nytillskottet!

Pyssellycka sa...

Men vilken sötis, jag bara smälter... Vad fint med klövertyget också!

Camilla/NÅNI by Smillas design sa...

Det var en fantastiskt fin bebis du har. Vad smart att tänka på vad den lille ska ligga och titta på, sen är ju tyget skitsnyggt också.

TRI o MAR sa...

Så otroligt fin han är lillebror! Grattis!

MinaMirakel sa...

Vilket underbart kort på den lille!
Klänningen är ju superfin!/Åsa

Åsa Tidqvist sa...

Vilken underbart fin klänning! helt fantastisk!
och lillebrorsan med =)

Thea sa...

VAd fin han är, lillebror! Kan tro att klävertyget är spännande att titta på!

Finklänningen du gjort är helt underbabr! Det får mig att känna att jag borde ta tag i något likannse själv. Men dels lär det inte bli lika fint som din och dels vete katten när tiden ska dyka upp! ;-)

Mimmi sa...

Underbart söt lilleman är!

Ha de bra och mys riktigt mycket. Systugan finns ju kvar när tid dyker upp så småningom ;-)