22 december 2009

Klänning Nejlika

Nejlikor har helt klart dominerat bloggen under hösten, så hinns det inte med något fler inlägg innan jul är det väl passande att det sista blir ett med just Nejlikor... En liten påfyllning till Rackamaja och Uni Malmö som landade i butikerna i slutet på förra veckan.

Den lila manchestern är ny för mig och jag blev riktigt förtjust i den. Nu gör inte bilderna den rättvisa, men tro mig, den är jättefin! :) Turkos manchester är lite nygammal. Jag har inte sytt av den sen förra hösten och den här säsongens variant är lite mustigare i färgen än förra årets, fint.

Det här med fotografering är dock riktig katastrof... Jag har försökt inrätta någon typ av provisorisk studio med en bygglampa eftersom jag skulle undvika använda blixten men det blir inte bra. Måste jag verkligen lägga tid på att lära mig något om hur min digitala systemkamera funkar? Ja, det verkar inte bättre!

10 kommentarer:

Thea sa...

Oj mänska vad du har sytt! Snygga!!

Benglan sa...

De säljer verkligen som smör!

Strömming sa...

Härliga! Vet ju hur fina de är eftersom jag fick klämma på dina nejlikor i verkligheten i höstas!

Jag gillar blixten bättre än bygglampor eftersom bygglampor ger fult gulstick, men jag gillar blixtar som är externa och som man kan rikta åt ett annat håll än rakt på kläderna, t.ex. i taket. Då blir det ett mycket fint ljus. Men mest gillar jag solljus, eller solljus bakom moln, det är det bästa fotovädret enligt mig. Lycka till med fotandet, tycker bilderna ser fina ut också!

God Jul!

Y sa...

du är helt galet produktiv!! jättefina!!
god jul!!!
testa fototipsen jag körde i min blogg för nån vecka sen

OttoPippi sa...

Mamma mia vilken produktion!!! Och lika snyggt som vanligt! GOD JUL på dig!!!

Mimmi sa...

De är underbara din Nejlikor.

Jag känner igen det här med fotografering. Själv är jag ju aldrig så snabb ;-) utan har många tankar i huvudet. Vitt tyg, kamera och stativ är på gång. Bygglampan är inte uppsatt ännu. Fungerade det inte bra med bygglampa? Blev det fel färg på fotade kort, eller räckte inte belysningen till?

MinaMirakel sa...

kanonfina nejlikor, en jättebra modell på klänning tycker jag!/Åsa

od Andulky sa...

Wow så underbara!! Som en riktigt stor godispåse!!!
God Jul!!

Åsa sa...

Som vanligt så är det hur fina som helst!

SkrekkogGru sa...

for noen kjempefine kjoler - og så mange! Jeg tror jeg liker alle! Ha en fin-fin jul!