17 juni 2009

Vinstväska Carolina

För ett tag sen hade jag en utlottning och vinnaren blev Carolina och det hon vann var en väska jag nu till slut hunnit sy (lite senare än jag tänkt, förlåt!). Eftersom det är en ny modell som behöver ett nytt namn och de tidigare har flicknamn, så får det bli just "Carolina". Hoppas det är ok! Jag tror i alla fall att det är en modell jag kan göra igen men det får mottagaren rapportera tillbaka om. Egentligen borde man inte satsa på ett oprövat kort utan att testköra själv först men jag ville gärna göra något lite annat än tidigare... Så, omdömen efter en viss tids användning tas tacksamt emot Carolina! :)

Direktiven för utförande var svart bas, gärna retrotyg i brunt/orange/gul som detalj, blixtlås hellre än lock och en väska man hänger på axeln. Det där med hänga på axeln fick mig att automatiskt tänka på rem över bröstet men det behöver det ju inte bara betyda... Det går ju med ett par kortare remmar över just axeln... jag är nog lite för fixerad vid dessa 50 mm breda remmar och får försöka tänka lite annat till nästa gång! Det är även dags att prova någon annan typ av blixtlåslösning. Nertill är väskan lite "utställd", längre och bredare. Det var mest för syns skull och jag hoppas det inte skapar en alltför stor "svart hål"-effekt10 kommentarer:

Carolina sa...

Jag är såååå nöjd och visar stolt upp den för alla! Det var precis ett sånt axelband jag menade. Den är perfekt i storlek för mig. Jag får plats med allt mitt småplock, plånbok kalender OCH en stickning!
Återkommer efter en tids användning med yterligare synpunkter. Och förresten, retrotyget var mitt i prick :)

Carolina sa...

Glömde att säga att jag inte har några invändningar mot namnet. Kul att få en väskmodell uppkallad efter sig ;)

Heimlaga sa...

Jättefin väska!

AnKa sa...

Hur snygg som helst!

Mimmi sa...

Kan inte säga något annat att den är supersnygg! Kanske kan jag tillägga att jag är lite avundsjuk och önskade jag hade obegränsat med sömnadstid - kan ju erkänna att jag inte kommit längre än till tankar med min egen väska ;-)

á Yeliqa sa...

Väskan blev verklign supesnygg. Lyllos Carolina :D

Y sa...

jättesnygg!!

Stellen sa...

Fantastiskt snygg!!

Strömming sa...

Riktigt läcker väska!

Annika sa...

Fräck väska:) Har sytt två kjolar i det tyget:)
Annika