07 maj 2009

Välfriserad - före och efter

Jag måste bara få visa resultatet att vår makeover igår kväll... Sonen har en ganska rejäl kalufs som växer till sig på nolltid. Nu var det hög tid att klippa igen (vilket jag gör nästan en gång i månaden) och jag funderade lite på om jag för första gången skulle släpa iväg honom till frisören, så han får en riktig frisyr för en gång skull... Jag bestämde mig för att vara radikal och tog fram trimmern. Resultatet ser ni på "efter-bilden". Visst blev han fin!? Och ser ut som en stor pojke helt plötsligt. :) Skönt med kort hår i sommar. Frisören får det bli till hösten istället när det växt ut!

9 kommentarer:

Mimmi sa...

Det blev ju en helt ny kille!

Det är praktiskt och skönt med kort hår till sommaren och beslutet att gå till frissan till hösten istället var nog klokt.

P.S Har spanat "köksruta" men inte funnit något intressant. Jag antar att du ordnat något annat.

Madelene sa...

Va go! :0)

Lallis/Helene sa...

Vilken skillnad! Det är skönt med kort hår till sommaren. Kanske ska klippa min lilla kille kort nu till sommaren om jag klarar att skiljas från hans blonda lockar :)

anna sa...

Vilken skillnad! En riktig sötnos!

Heimlaga sa...

Svårt att se att det är samma kille! Trimmer är ju suveränt på småkillar! Sparar ju oerhört mycket tid och pengar att slippa gå till frisören! Vår trimmer går att ställa upp till 42 mm(tror jag), så det behöver ju inte bli supersnaggat...

Anonym sa...

Är det samma barn?? ;) Jag gör samma med min pojk...langa lockar pa vintern och 5mm pa sommaren ;)

Katarina sa...

Sötis! Vad stor han ser ut :-)
O har också just fått en omgång med trimmern. Varför lägga pengar på frisörbesök när man kan lägga dom på tyg :-D Med trimmern blir det ju lika bra!

HugOlle sa...

Va fin han blev. Vi snaggade Hugo idag med trimmern vi med. Men han fick en riktig kollo-frissa!

Busiga ungar sa...

Ja, det är konstigt det där vad en klippning kan göra. Samma sak med mina killar. Så fort man klippt ser dom så stora ut. Men dom blir ju även väldigt fina i sina nya frisyrer =). Trevlig helg.