15 maj 2009

Lilla hjärtat

Så här rosa-gulligt-sött-som-socker blir det sällan när jag syr, men ibland är det roligt att leva ut! Och jag tyckte tygerna i kombination blev så fina. Ett singoalla-mönster som har fått bluslängd och 3/4 ärm. Istället för resår valde jag kantband och ett blixtlås i bak för av- och påklädnad (man skulle kunna gjort ett sprund också). Storleken är 110 men jag tror säkert man kan börja använda den som klänning/längre tunika även tidigare. Luftig och sval men ändå solskyddande varma dagar.

Och boken? Det är VITA STRECK av Sara Lundberg som paras ihop med blusen för att omslaget matchar och för att blusen nästan är lika sockersöt som flickan Vita som målar alla vita streck på vägarna! Boken är ganska nyutkommen men blev snabbt en favorit här hemma. En härligt underfunding historia och illustrationer som är som konstverk på varje sidaJag måste bara tillägga att jag är alldeles överväldigad av responsen på min utlottning. Det roligaste är att få se vilka som faktiskt hittar till bloggen!

11 kommentarer:

Strumpetossa sa...

Såå sööt!!

anna sa...

Verkligen underbart söt!!

Mimmi sa...

Sockersött var ordet!

Underbart härligt blåblommigt tyg, och singoalla är som vanligt en underbarmodell. Du arbetar dina modeller så fint också, för mig blir det enkel resårkanal.

Bobo sa...

Vilken fin kombination av de olika tygerna.

Lallis/Helene sa...

Jättefin!

LinSar sa...

Underbar.Visade den för min snart 7-åriga tös och hon tyckte den va jätte cool.
Trevlig helg

Doris_Assar sa...

Oj vad söt! :-)

LilleBus sa...

Den är jättefin, och hur somrig som helst tycker jag!

Minelo sa...

Jättefin och vilken superhärlig matchning av tyger!

Jenny sa...

Vad söt den var!

SiriR sa...

For en nydelig kjole!