03 februari 2009

En beställning

Jag fick en beställning på fyra olika plagg till samma tjej. Och det tycker jag är skoj! Först skulle det vara en likadan kimonoklänning som den här. Modellen heter nu Wasabi! Jag var dock lite djärv och valde ett annat tyg till besparingen, vilket jag tyckte blev lyckat och jag hoppas beställaren håller med (och gillar gammelrosa!). Knappen är i verkligheten exakt samma nyans som stjälkarna vilket man inte riktigt kan se på bilden. Ärmarna har fått bli 3/4 längd, mer praktiskt när dom är lite vidare. Jag gillar att det är mer mönster på de här ärmarna än på den första jag gjorde.

Sen skulle det vara en landskapsbody med matchande Timjan kjol. Och CoverPron uppförde sig exemplariskt! Till sist en Spindelmannen-version av Timjanmodellen som den här. :)10 kommentarer:

Bobo sa...

Jag älskar kimonon!

OttoPippi sa...

Jättehärlig och fin beställning! Du är grym!!!

Doris_Assar sa...

Jättefint! Wasabin är hur fin som helst! :-)

anna sa...

Jättefina!

Skaparmani sa...

Lyckos henne, dom är superfina.

Tänkte bara passa på att tipsa dig om att landskapstyget nu finns i finribb på Jofotex....

Kånkarong sa...

Tack!

Jo, jag såg finribben på deras hemsida bara idag. Lånkisar till sonen har inte blivit av än som planerat och till det skulle säkert ribben bli bra...

BRUNo.RANGE sa...

Fin kimono (Wasabi) Jag har samma tyg fast i grönt som jag hittade häromdagen.

Strömming sa...

Vilken helt underbar klänning!

Jes sa...

Klänningen är helt underbar!!!! JAg är förälskad :)

E-korren sa...

Jag älskar dina kimonoklänningar, de är otroligt fina. Hade jag en dotter hade jag beställt en hel drös - jag förstår verkligen att din beställare vill ha fler av den här modellen.