31 juli 2008

Spiderman ska tjejen ha...

I bekantskapskretsen finns en liten tjej som fyllde fyra i början på juli och jag visste precis vad hon skulle få... Hon har en storebror som fått henne att förstå, från en tidig ålder, att Spiderman är helt klart bäst. Självklart var jag då tvungen att följa Kokalals exempel och förse mig med lite Spiderman-tyg när jag besökte Jofotex för första gången (tillsammans med Tilde Textil - otroligt rolig utflykt!). Och kan ni tänka... vem stöter man på, jo självaste Kokalal! :) Om någon står och får sisådär en hel bal med elefanter i olika färger uppklippta och nerklämda i sprängfyllda påsar så anar man att det förmodligen är någon i "sy-bloggosfären" som man vet vem det är! ;P Hur som helst, det blev en liten kjol till Spindelflickan, samma som min retromodell med mudd från Stoff & Still (kanske är det vad man är van med, men jag tycker den funkar bäst av alla jag provat)

4 kommentarer:

e.ko sa...

jättefin modell på kjol:)
jasså, då ska jag genastbeställa lite mudd från S&S;)
tack för tipset;)
//erika

Botilda sa...

Rolig utflykt och fina tyger fick vi med oss hem. Snart, snart sätter jag saxen i några av dem ;-)

Kånkarong sa...

Jag har faktiskt använt även stretchfrottén och det gröna tyget till byxor (ska bloggas om det med), så då har jag alltså sytt av 6 av 8 tyger...! Kors i taket, för normalt så brukar dom bara läggas på hög. :)

Thea sa...

Hej!
Svarara sent omsider! Det var verkligen jättekul att springa på er sådär! Faktum är att jag sneglade på er ett bra tag ridigare nere vid trikåhyllan! På något sätt känner man igen en "Sybloggare"!
Och hoppas spidermanklänningen föll den lilla tören i smaken (för storebror gillade den väl i alla fall stenhårt?!)
Ha det gott så ses vi!