07 augusti 2008

Åsså en pyjamas....

Jo, han behövde ju pyjamaser... På den här tröjan tryckte jag bara några få gånger så det ser lite bättre ut... Samma mönster som tidigare. Tyget är från avklippshörnan på Stoff & Still och det är ribbstickat. När jag sydde resårkanalen på byxorna den här gången provade jag Geckos tips om att göra det på overlocken och det gick alldeles utmärkt. Jag tror dock inte jag kommer att göra det på höskollektionens manchesterbyxor men det funkar ypperligt på mer "vardagsplagg"

3 kommentarer:

Mimmi sa...

Ja, kanske är det lite för kämpigt att upprepa mönster vid tryck med schablon eller stämpel, men så här med lite mindre antal så tror jag det kan funka bra. Har dock inte testat själv än, kommer mig aldrig för. Fick ju lite verktyg och material av Yrväder i senaste hemlisen så nu kan jag ju inte ens skylla på att jag inte har verktyg.

Härlig färgkombination, tycker jag, rött och orange är toppen ihop!!!

Ett Tu Tre sa...

Håller med det är jättesvårt att få mönstret jämt fördelat med en schablon eller liknande, bäst att inte ens försöka men till ett par eller i ditt fall tre tryck går det ju bra. fin pyjamas i alla fall.

Kånkarong sa...

vad ni är snälla :)