25 juli 2008

Kjolen Timjan

Som sommarplagg till försäljning valde jag att göra klänningar, kjolar, muddbyxor, shorts, skjortor, kepsar och linnebyxor/shorts. Jag kom på att jag ville hitta på namn till dom olika modellerna och funderade över olika tema och ämnesområden man skulle kunna använda sig av. Jag ville inte ha personnamn för att i möjligaste mån undvika pojk- och flickuppdelningen. Till slut fick det bli kryddor för det finns så många härliga namn man kan använda! Med tanke på att jag helst gör kläderna så unisex som möjligt så blir det lite ironiskt att första plagget ut i presentationen är Kjolen Timjan!

Kjolarna finns i dubbelstorlekarna 74/80, 86/92 och 98/104. Längden är ungefär vid knä lite beroende på när man börjar använda en viss dubbelstorlek. Ett enkelt motveck mitt fram och mitt bak för vidd och mudd i midja.

4 kommentarer:

Mannagryn sa...

Fint med motveck! Det känns mera arbetat ut. Såg att du skulle börja sälja på Rackamaja också, kul för dig att det går så bra.

Solveig Lövendahl sa...

Jag blir så glad av att titta här! Underbart härligt! Har faktiskt tappat bort din sida ett tag, letat men inte hittat. Roligt att du vill ha present, du kan väl maila din adress? Gör du kläder på beställning?

Kånkarong sa...

Tack för fina kommentarer! Jag tar absolut emot beställningar. :) Solig - jag har mejlat dig nu. :)

Ett Tu Tre sa...

Jättefina kjolar, och fint somrigt namn också.
Kul att du är tillbaka, du syr ju så mycket fint.