19 mars 2008

Till en liten påskkärring

Idag när jag hämtade A på dagis så satt en lapp uppe om att barnen kunde ta med sig utklädningskläder imorgon om dom ville. När man inte haft barn på dagis/skola tidigare tänker man inte på sånt! Först tänkte jag att A är så liten så han behöver inte vara någon påskkärring men ändrade mig. Klart han ska vara med och klä ut sig som dom andra. Han verkar faktiskt redan tycka att det är lite roligt och kan ibland hänga en av mina tygbitar över axlarna och spatsera omkring... Jag rotade snabbt fram lite olika tygsnuttar och satte igång. Det blev kanske lite överarbetat på vissa håll men det är lätt hänt när man kommer på saker man vill prova. Skjortmönstret kommer från Meedom men resten är "frihand" Förhoppningsvis kan jag även få en bild på sonen i utstyrseln under helgen.

4 kommentarer:

Maria sa...

Åh hjälp vad sött! Jag tror jag vet redan nu vem som kommer att vara sötaste lilla utklädda på erat dagis!

Kånkarong sa...

Tack! Han såg så fin ut i morse när jag provade :) Bild kommer!

Carolina sa...

Jättefint, sötast på dagis antar jag :)

Men jag får lite ångest för att jag "bara" sydde ett huckle och knöt på P ett gammalt förkläde. OK han fick röd färg på kinderna också ;)

KajaDesign sa...

Fina! Jag måste också fixa påskkläder tills i morgon. Min man fyller år och jag har sovit 10 timmar på två dygn, inte lysande förutsättningar...

Dessutom har grabben vuxit ur påskhatten han hade förra året...

Men, nu blev jag faktiskt lite sugen...

//Kaja