09 augusti 2011

Seglarpojkar


Nu är sommarlovet slut och storebror skuttade glatt iväg till dagis igår. Mamman är också lite glad för det ska bli skönt för mig och lillebror att komma in i lugnare rutiner igen. Självklart är det härligt med sommar men jag gillar nog hösten allra bäst med krispiga dagar och härliga färger.

Sen är det det där speciella med den gamla skolstarts-känslan av nya pennor och block som fortfarande infinner sig. I den andan har jag de två senaste dagarna haft storstädning i syrummet. Det kändes som en riktig dammfälla så jag har försökt få undan så mycket som möjligt i plastbackar och lådor och bort från golvet. Jag lyckades dock inte rensa ut någon större mängd tyg... Nu är jag redo för alla nya höst-projekt som finns i huvudet.

Men, jag har knappt bloggat om sommarplaggen som sytts... Här är i alla fall var sin outfit till bröderna. Lite lika, men ändå inte. Lite marint, men inte överdrivet. Capribyxorna till storebror är i samma modell som de rutiga förra året, den här gången sydda i en kraftigare chambrey. Lillebror har i sommar haft ett antal linnebyxor i olika färger och det har varit bra plagg i värmen.


2 kommentarer:

Fröken Pimpinett sa...

Härliga sommarplagg! Lite marin inspiration blir aldrig fel till sommaren.

Fröken Fräken sa...

Åh, vilka fina kläder! Stilrent med klassiska färger.