29 juli 2011

Fulingar


Vi är hemma igen efter lång biltur och dagar på Legoland. Roligt att vara borta men skönt att vara hemma igen. Pappan börjar jobba på måndag igen medan jag och pojkarna har en vecka till innan det är dagis och vardag igen.

I juni fylldes sommargarderoberna på och jag hade länge planerat ett par tröjor med monsterapplikationer till storebror, så här är ett par fulingar till min fina stora pojke! Han har nämligen haft en tröja från Lindex med ett monster på som han varit förtjust i så det kändes som något liknande skulle uppskattas. Vi ritade monstren tillsammans och jag gjorde applikationerna i flera lager genom att klippa ut och lägga tygbitar under för att få de mindre detaljerna. En bra beskrivning på hur man bär sig åt finns hos Kokalal.

Jag ville prova en annan typ av skärning och gjorde en liknande som på den här bodyn. Det blev fint tycker jag!

Tröjorna har varit en hit och jag har hört sonen vid flera tillfällen visa kompisarna sina "coola" monster och även nämnt att det minsann är mamma som sytt... Då blir man glad!

Idag firar vi lillebror som blir hela åtta månader! Tänk var tiden går fort och hur man önskar att man kunde pausa den ibland. :(

4 kommentarer:

JuMel sa...

Otroligt söta monster! Önskar ibland att jag orkade med att sy applikationer! Ja, visst skulle det vara toppen om man kunde få stoppa tiden ibland men med barn kan man iaf glädjas åt att varje ålder har sin charm:))

Heimlaga sa...

Så roligt med aktivt deltagande och stolta barn!

Aleisa sa...

jag álskar mamma-barn design, detta var en superduperfin exempel, de ár sà kreativa!

Fröken Pimpinett sa...

Vilka fina monster. Alldeles lagom läskiga :)