03 maj 2011

En "jag-har-deklarerat-pyjamas"

Inte så mycket sytt på ett par veckor nu. Först hade vi påsklov hemma hos mina föräldrar och förra veckan borde jag ha deklarerat.... Nu gjorde jag inte det förrän till helgen men eftersom jag borde gjort det istället för att sy gav jag inte mig själv tillstånd att sitta vid maskinerna, så då blev inget gjort istället! När deklarerandet till slut var klart i söndags så ville jag ha ett snabbt och lätt projekt för att komma igång igen. "Tröstsömnad" tror jag någon annan bloggare kallade det och det tycker jag är fantastiskt bra uttryck. Borde bli lika etablerat som "UFO"!

Lillebror behöver pyjamas så det passade bra. Tog ett mönster ur Ottobre, 08/2004. Orkade inte fundera så mycket på rörelsevidd och eventuella ändringar, så jag har bara förlängt benen ett par cm och smalnat av dem lite. Jag misstänker att den är lite rymlig men vi får se ikväll hur den passar. Det behövs nog en pyjamas till, så då kan jag göra ändringar efter tycke och smak.

11 kommentarer:

Mimmi sa...

Känner igen det här med 'borde deklarera' men jag var inte så diciplinerad så jag höll mig borta från systugan. Härlig pyjamas förresten! Lite rymlig gör ju inget då finns det ju växtmån.

Liten Lucky sa...

vilken fin pyjamas!

Heartbeatdesign sa...

är det där tröttsömnad? :O jesuus! Här ligger man i lä...

ANNAS ALSTER sa...

Tröstsömnad, det var jag det :)

Finfin pyjamas! Har använt det mönstret några gånger (fast ändrat ringningen) och det var verkligen brett. När Elsa vaknade på morgonen hade hon båda benen i ena byxbenet och överdelen av pyjamasen runt magen :)

MinaMirakel sa...

Jättefin, snyggt med rött till det turkosa!/Åsa

Moi! sa...

Gillar det där turkosa molntyget

Fröken Fräken sa...

En PYJAMAS som snabb avkopplingssömnad? Oj. Det skulle ta DYGN för mig.

Jättefin är den iaf!

Annika sa...

Å vilken härlig färgkombination!

Skapat av mig sa...

Å vad fin den blev, har också sytt av det mönstret och smalnat av lite :-D

Thea sa...

"Tröstsömnad"! Det gillar jag! För det är precis så det känns! Vilket får mig att associera till vissa beroenden...och det är kanske just det sömnad har blivit, eller?! ;-)

Hursomhelst är det en jättesnygg pyjamas och så skönt att strunta i allt vad justeringar heter!

sorkmor sa...

superfin pyjamas, snyggt med turkos och rött ihop :)