25 augusti 2010

Kånkarong i tidningen och Galleri Hemsytt

Igår fick jag nys om att ett av mina plagg finns med i ett reportage i senaste numret av Föräldrar & Barn. Och se där, en glad kille i ett par Muddjeans Mejram! Självklart fantastiskt skoj. Det är lustigt nog andra gången just ett par muddjeans syns i press, förra gången var det SvD...

Sen är Galleri Hemsytt i full gång efter en mysig invigningsskväll i måndags (Tack alla som kom förbi!). Som alltid var det rusch att få allt på plats i tid till öppningen. Och som alltid blir man så imponerad av allt fint alla producerat och att slutresultatet är en så färglad, härlig och välfylld butik. Vi håller på fram till Söndag så titta gärna förbi. I galleribloggen finns mer information om öppettider.12 kommentarer:

Benglan sa...

Vad roligt med lite reklam för dig och vad fint det ser ut i butiken!

Pyssellycka sa...

Vad kul! Och vilken mysig butik, där skulle man vilja botanisera lite...

Strömming sa...

Skoj med reportaget! Ser jättefint ut! Lycka till med galleriet! :D

MESC sa...

Kul att synas i tidningen, och jag måste verkligen beröma er butik!!!! Det ser helt fantastiskt ut!!! Jag tänker; "så många timmars arbete, så mycket ideér, så mycket energi som lgger bakom detta", hoppas verkligen att ni säljer precis varenda litet plagg!!! Önskar så, att jag inte har ca 45 mil till huvudstaden!

Carro/mysigtdesign sa...

Vad roligt när det man syr syns i media. Dina byxor är ljuvliga. Bilderna från Galleri hemsytt ger köplust. Hoppas det går bra för er.

Åsa Tidqvist sa...

Grattis till bilden i en sådan genomslagskraftig tidning! Jätteroligt!
och jag är stum av beundran av hur fin butiken ser ut! Så mkt fina kläder och saker, helt otroligt! vad massa tid det hänger där... ;)

Nina/littleperky sa...

Roligt med publicitet! Så fint i shopen!

Luna D Sign sa...

Vilken härlig blogg! Jag tänkte passa på att meddela att jag har en tävling på min blogg där du kan vinna en valfri Lunafigur. Kolla in om du har lust.
Kram Malin

Moi! sa...

Lycka till med försäljningen!

Solveig Lövendahl sa...

Grattis! Så roligt! Och butiken ser jättefin ut.

rino sa...

Grattis, vad kul!

Skapat av mig sa...

Å vad mycket fint du hade på galleriet!