20 maj 2010

Pleated Denim Skirt

En gång i våras hittade jag ett brickband med äpplen på loppis och nästan på en gång fick jag en bild av att det skulle kunna användas på det här sättet. Det är inte ofta man köper en bit tyg eller band och syr något av det på en gång. I alla fall inte jag, det hamnar väldigt ofta på hyllan och stannar där ganska länge även om man har en idé om vad det skulle kunna bli... Men den här gången så blev jagså inspirerad att jag satte igång direkt. Jag kom även på att mina breda 70-tals band, som använts på jeans tidigare kunde passa.

Mina icke-retro produkter har fått mer beskrivande namn och kryddnamnen har fått gälla retroplaggen, för att dela upp det lite. Nu har jag nog inte visat så mycket av icke-retro sömnaden här i bloggen, men det kommer mer. Dessa kjolar skulle väl kunna passa in i båda kategorierna egentligen... Jag har gjort fyra dubbelstorlekar, 74-116 och det blev två i varje storlek. Finns på Galleri Hemsytt förstås!

8 kommentarer:

jenny sa...

Wow, supersnygg kjolar!

MinaMirakel sa...

Kuil idé, med brickbandet!
Jätteläckra kjolar./Åsa

Anonym sa...

Kul fasong og stilige bånd!

Miiaoo sa...

Kul idé! Det är så kul när man kommer på nåt sånt alldeles eget! Snyggt blev det också..
Lägger till din blogg i min blogglista.

Fia sa...

Gud vad fint! Om du gör i sådana i vuxenstorlekar så beställer jag en direkt!!

Beata sa...

Supersnygga! Bra idé!

K.YRA sa...

Vilken bra idé, får mig att fundera på vad jag ska göra med brickbandet som ligger här hemma och skräpar. Jättefina kjolar!

Gulludden sa...

Hej! Du har väl inte missat att rösta på din favorit när det gäller Johanna Ahlards robot tryck? Om du inte har röstat gå gärna in på min blogg och lägg din röst. Mvh. Jessica