22 november 2009

Nejlikor i korall - till London

Nejlikor, Nejlikor, Nejlikor... ja, det finns nu foton på 75 stycken sparade i min bildmapp, så några stycken har jag sytt vid det här laget... Dessa plus några från inläggen tidigare och ett gäng Fänkålsbyxor har åkt iväg till London där dom kommer finnas till försäljning på East Dulwich Warehouse.

The ED Warehouse är en inhomhusmarknad men istället för stånd så är är lokalen indelad i småbutiker som säljer hantverk, antikviteter och annat, som ett mindre Camden Lock. East Dulwich är ett område i södra London där det finns mycket unga barnfamiljer. En svensk tjej har öppnat en butik där hon ska sälja barnkläder. Eftersom London var min hemstad i nästan åtta år kändes det roligt när jag fick frågan om jag ville sälja min kläder där och ville gärna göra ett försök. När man bor i London är det lätt att man "fastnar" i ett visst område, i alla fall så väljer man gärna norr eller söder om floden. För mig var det norr som gällde och jag känner inte till East Dulwich så väl men det blir definitivt en utflykt dit näst tur till London.

Sist måste jag bara visa min knapp-skatt! Jag hade samlat på mig en hel del redan innan men igår köpte jag två maffiga påsar på Myrorna och sen ägnades lördagkvällen åt sortering. Vilket lördagsnöje? Fast det ingick även vin och film och dessutom är jag lite av en sorterings-människa... snudd på OCD när det gäller att organisera saker och för mig är det ett nöje och en tillfredställelse! :) I påsarna fanns det en massa fantastiska knappar i pärlemor, skinn, trä och keramik. Nu ska det sys knappar i alla mina plagg! Nä, kanske inte alla... :)

9 kommentarer:

KATTCHING sa...

den lilla marknaden låter verkligen rolig! bra idé med en massa små butiker i ett! :)

sen, knapparna! finfina!
jag fick äran att överta hela mårmors gamla knappburk igår. det är en stoooooooor kakburk full med gamla knappar och jag bara älskar att sitta och kika i den. och det såg rätt frestande ut att börja sortera som du har gjort! haha, man har lite konstiga intressen! ;)

Heimlaga sa...

Lycka till i London!
Appropå knappar köpte jag en hel byrålåda med knappar på en Loppis för många år sedan. Barnen hjälpte till att sortera i färger och trä upp på trådar. Men fortfarande har jag flera glasslådor som bara är grovsorterade i brunt,svart, vitt. Och ett antal burkar som kommit till efter det...
Känner du till Råddjurets sång ur Mumin? Den finns med(som text) på en av mina blogginlägg om knappar.

Mannagryn sa...

Spännande! Hoppas att det går bra i London, det gör det säkert. Roligt med lite annat än bara Next.

GOBLIgobli sa...

Gud så roligt med London! Stort lycka till! :-)

MinaMirakel sa...

Vad roligt att små Londonbarn kommer att mysa runder i dina underbara kläder, lycka till!/Åsa

Mia sa...

Hej
Trevligt att du ville vara med i min tävling.
Det måste kännas kul att få sälja barnkläder i Londan. Själv har jag lite kontakter i New York så vi får se om det åker något dit snart.

TuffTuff sa...

Vad fina.. Stort Lycka till i london!

Pyssel på Torp sa...

Ännu ett gemensamt intresse - KNAPPAR!! Min mamma och jag tokhandlade knappar i våras och somras. Tradera och Emmaus och Myrorna. Vad sägs om en knappbytarträff?

Kånkarong sa...

Pyssel på torp - Ooo, vilken fin idé med knappträff! ;)

Tack för alla lyckönskningar och alla fina kommentarer i detta och tidigare inlägg!