13 juni 2009

Bäbispresenter

Det kommer många bäbisar just nu bland släkt och vänner, så i veckan skickade jag iväg fyra paket. Ett var aningens försenat och lillkillen har hunnit bli så pass stor att det passade med en keps i minsta storleken... Till de andra blev det samma upplägg med byxa och matchande hjälmmössa. Det är dom två plaggen som är tänkta som "riktiga" presenter, resten av innehållet i paketen består av diverse hyllvärmare som jag tog chansen att göra mig av med! ;)

Jag plockade ihop allt som skulle kunna passa i storlek och årstid. Det känns skönt om det kan komma till användning istället för att ligga nere i mitt syrum! Blöjfacken, haklapparna trikåmössorna och vagnsmobilen gjorde jag för ganska precis två år sen... Och man har hunnit sy en hel del saker sen dess! Jag håller ingen räkning på hur många det blivit men tittade just på mina beställningar från Minanamnband och räknar man ihop dom så blir det 800 lappar som gått åt på två år! Hur har det gått till?!
11 kommentarer:

metamorphosis sa...

VIlka superlyxiga presentpaket!

Liten Kulla och Mas sa...

Jätte fina presentpaket! Hade blivit superglad:-)

Strumpetossa sa...

Wow vilket paket! Det var ingen dålig present. :)

Hello sa...

800!!!!!! Himmel! Jag som tycker jag syr mycket, men då måste jag avverka 550 lappar nästa halvår ;) Det kommer jag inte göra...

Vilka otroligt lyxiga och fina bäbispresentpaket du delat ut!

Heimlaga sa...

Mer än en sydd grej om dagen i två år! Wow!

Sandra sa...

Oj så mycket fint!
Ser att vi har likadant tyg, det gröna med orangea och vita blommor på, från ett gammalt påslakan, en favorit här hemma.

Doris_Assar sa...

Wow, vilka fina paket!!!

anna sa...

Underbara paket!!!

PysselFröken sa...

Åh, vilka fina paket! Superlyxigt att ha dig i släkt/vänkretsen när man får bebis ju. =)

OttoPippi sa...

VAD DU PRODUCERAR! 800 namnlappar på två årr blir fler än en grej om dan ju!

Snygga paket!!

Jes sa...

Vilka underbara packet, motagarna kommer bli sååååå nöjda :)