30 maj 2009

Galleri Hemsytt

Igår eftermiddag hade vi öppet i Galleriet och det blev om möjligt en ännu bättre start än i julas! Men oj vad stressigt det var att få allt i ordning till klockan 15.00! Vi hade mer varor än förra gången och därför mer att hänga och skylta. Men det är fantastiskt kul att kunna erbjuda ett sånt utbud och man märker på alla som kommer in att dom har svårt att första att allt det dom ser är sytt av 11 personer. :)

Helt fantastiskt var också att vi fick en sån fin artikel i Svenska Dagbladet med stor bild på mina kläder. Stort!

Flera av "Galleristerna" var med igår - familjenM, Tilde textil, Skaparstigen, GOBLIgobli, Kokalal och Jenny-Li och det är så roligt att ses. Extra roligt var det för mig att träffa Skaparstigen för första gången och se hennes fina fiskar mm.

Det finns även ett inlägg i Galleri-bloggen om man vill se lite fler bilder från gårdagen. En miss som jag kom på när jag gick och la mig igår dock.... jag tog ju aldrig några bilder av mina egna saker!!

6 kommentarer:

Thea sa...

Ja, det är stort! Ok om jag lånar bilden? ;-) Så slipper jag fota själv.

Heimlaga sa...

Grattis till publiciteten! Kul att det går bra för er!

Kristin sa...

Det var riktigt roligt att se alla fina saker som ni sytt på riktigt! Av någon outgrundlig anledning har jag inte varit så förtjust i din jacka Persilja innan men när jag såg den igår blev jag förälskad :) Jättefin! Den står överst på önskelistan till dottern!

Josefinaste sa...

Vad roligt att det gick så bra! Kul med artikeln oxå! =)

Jes sa...

ÅÅÅ va kul att höra att de kom så många :) Eftersom jag själv inte komma uppm på grund av tråkiga omständigheter. Jag lånar bilden oxå.

plyschmyran sa...

Läste också artikeln i Svenska dagbladet. Jättebra!