16 november 2008

Matchat

Vid ett Jofotex besök tidigare i höstas hittade jag en fantastisk fin olivgrön stretchjogging som passade perfekt till en "svettisjacka". Bra att ha under overallen till vintern. Jag ville inte ha en huva så det fick bli en ståkrage istället med infodringar i en randig Eisertrikå. Jag hade inte sytt något liknande tidigare, med mudd, blixtlås, infodringar och hela baletten, så Theas förträffliga beskrivning blev en stor hjälp. Självklart kunde jag inte låta bli att köpa den härliga olivgröna velouren till ett par matchande muddisar och att sen sy även en tröja till.... Jag stickade ner tröjans halsmudd med kedjestygn och fållade med CoverProns trippelsöm.

Nu när jag gjort en "svettisjacka" har jag nya planer för ett grönt joggingtyg och landskapstrikån...! Man måste alltid göra en till likadan för att kunna fixa de små missar man gjorde på den första. :)Mönster: Muddbyxa - eget med utgångspunkt i Meedom, Svettisjacka - eget med utgångspunkt i Meedom, Tröja - Ottobre Creative Workshop
Tyg: Olvigrön stretchjogging och velour från Jofotex, Randig Eisertrikå, muddväv från Stoff & Stil
Bra: Härliga färger och bra användbara plagg
Mindre bra: Jag har nog aldrig sprättat så många gånger på ett plagg tidigare....

4 kommentarer:

Anna-Snoddas sa...

Vilket fint set! Helt underbar grön färg!

Katarina sa...

Wow vad fint!! Me like a lot!

Mimmi sa...

Så jättesnyggt set! Vad härligt det blev med infodring i ett annat tyg, som dessutom matchar med tröjan. Har en "sur" beställning på en jacka som jag nu måste ta tag i. Bra att få en spark därbak av att se så snygga resultat.

Heimlaga sa...

Jättefint! Bra att barnkläder sys utan huva, det finns ju alltid en risk att de fastnar med den.