10 augusti 2008

Behöver smakråd

Jag kan inte riktigt bestämma mig och behöver smakråd... Jag ska sy hängselbyxor till butikerna i höst och min första plan var att modellen skulle vara samma som tidigare. Sen tänkte jag att jag skulle ändra den lite men eftersom så många verkade gilla elefantbyxorna jag bloggade om i veckan(vilket i och för sig kan ha att göra med material och färgval?) så blev jag lite osäker. Hur som helst, jag visar upp dom två olika alternativen så får ni gärna tycka till! Vilken modell är bäst? Den "nya" i marinblått tycker jag känns lite mer unisex och det tycker jag alltid är bra.

8 kommentarer:

LizA sa...

oh vad svårt. jag skulle nog nästan säga att den äldre är unisexare, men jag känner nästan att den äldre är mer "bebismodell" medan den nya modellen är för lite äldre barn. Inte för att det kanske hjälpte så mycket. Jag skulle nog köpa vilken som för båda är ursnygga!

Maria sa...

Dom är jättefina båda två men jag skulle nog föredra den marinblå modellen. Som Liza säger så är nog den med bara en ficka lite mer bebisaktig på något vis.

Malin sa...

Håller med Liza om att den äldre ser mer "bebis" ut :)men gillar båda! Fast fickorna på den nya va nog snyggast! :)

http://mallaching.bloggagratis.se

KortogSøm sa...

Jeg er enig med de andre, den på det nederste bilde ser ut som den passer til litt mindre barn og den på det øverste ser ut til å passe til litt større barn. Men de var fine begge to :o)

Min dotter o jag! sa...

Den översta bysan tycker jag ser tuffare ut!
Tack för kommentaren om kurvlinjalen. Det är ju inte så att man "måste" ha en sådan för mönsterkonstruktionen men visst blir vissa moment lite enklare.
Ska bli kul att se om du får lära dig gradering av mönster också. Just nu är jag väldigt intresserad av det och ska ge mig på att göra det... Vet bara inte riktigt hur.
/Efwa

Solveig Lövendahl sa...

Jag håller också med. Har själv sytt byxor i ungefär samma modell som de turkosa men än så länge har jag bara gjort de i storlekar upp till 6 mån. Till större barn är nog de mörkblå finare. Lycka till! Förresten, jag går och småfunderar lite på present till dig. Är det något särskilt du önskar dig?

Kånkarong sa...

Tack alla för input! Då kör jag nog på med den nya modellen enlig plan. :) Storlekarna ska vara 74-92 så det passar nog bättre så.

Efwa - kursen är verkligen en grundkurs så vi kommer nog inte så långt men jag ska i alla fall ladda med frågor!

Solig - kramdjuren är så fina tycker jag ... men roligast blir att det är en överraskning och att få något som någon annan gjort! :)

OttoPippi sa...

Nya modellen!!!!