19 januari 2008

Fler hängselbyxor


Nu har jag fyllt på med hängselbyxor som jag ska lämna in till butiken i veckan! Den här gången är dom inte helfodrade eftersom det kändes lite tjockt. Dessutom kommer våren så småningom och då vill man inte ha så mycket foder. Jag har också valt att sätta resår i bensluten så blir det lite mer flexibelt med benlängd. Ett tips när man syr infodringar på det här sättet och det gäller även klänningarna, det är mycket smidigare och snabbare att sy på infodringarna allra först och sen sy sidosömmarna för både infodring och yttertyg i ett svep. Det är säkert ingen nyhet för dom flesta, men när jag kom på det blev sömnaden mycket lättare! Mönster är Gynthers, manchester är från SoS och Ohlssons.Byxorna som jag bloggade om sist har nu varit i butiken i fyra dagar och två par har redan sålts vilket är väldigt väldigt roligt. Det verkar som om dom är funkar bra! Jag måste beställa lite mer manchester och sy några fler... framförallt bruna. Går dock och väntar på att SoS ska komma med vårkatalogen så jag kan se om dom har några nya roliga färger... Och jag hade tänkt sy upp några i storlekarna 98 och 62 ändå.


5 kommentarer:

GoSi sa...

Här har jag aldrig varit inne, men det lär jag göra igen...:) Du gör verkligen jättefina grejor, så det får nog bli till att lägga in dig som en av mina favoritbloggare!

Anonym sa...

Hej Annakaisa!

Vilka superfina kläder! Vi önskar nästan att våra barn hade så där liten klädstorlek igen. Vi får trösta oss med ostörd nattsömn istället....

Hälsningar från Niklas och Karin

janniraul sa...

WOW! Är förälskad - vilka underbara kläder du syr!!!! Om jag vill beställa direkt från dig - hur gör jag?

á Yeliqa sa...

Hängselbyxorna är ju HELT fantastiska. Det är första gången jag är här inne och jag är helt frälst. Hoppas att det går bra att jag också lägger in dig som en av mina favoritbloggare?

Kånkarong sa...

Absolut får det bra att länka. Kul! Har inte hunnit få till någon länklista själv än...